OhJobs, Jawatan Kosong 2016, Kerja Kosong 2016, Jawatan Kosong Kerajaan 2016, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2016, Iklan Jawatan Kosong 2016, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2016, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Kerja Kosong MPN - Majlis Profesor Negara Terkini

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Kerja Kosong MPN - Majlis Profesor Negara

Jawatan Kerja Kosong MPN - Majlis Profesor Negara logo www.ohjob.info april 2018
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. Photographer

DUE DATE:- 04 April 2018

MPN ialah suatu kolektif sosial yang diwujudkan pertama kali dalam sejarah negara untuk menjadi payung kepada modal insan yang sangat berharga, berkelulusan tinggi dengan nilai tambahan yang luar biasa, iaitu, para profesor.

MPN bertanggung jawab menyumbang idea, menyusun strategi dan mengatur tindakan untuk kebaikan negara dan rakyat berasaskan pengalaman dan ilmu pengetahuannya.

Maka setiap ahli MPN adalah ‘Pemikir Negara

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Kerja Kosong MPN - Majlis Profesor Negara Terkini Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila Kongsikan Kepada Semua.

Tag : Jawatan Kosong, Kerajaan, Kerja Kosong, malaysia, Swasta
loading...

Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Kerja Kosong MPN - Majlis Profesor Negara Terkini"

Back To Top