OhJobs, Jawatan Kosong 2016, Kerja Kosong 2016, Jawatan Kosong Kerajaan 2016, Jawatan Kosong Swasta 2016, Job Vacancy, Kerja Kosong Kerajaan, 2016, Iklan Jawatan Kosong 2016, Jobs in Malaysia 2016, Temuduga Terbuka 2016, Jawatan Kosong Kerajaan Terkini, Download Borang Jawatan Kosong, Kementerian Kesihatan, Majlis Bandaraya, Badan Berkanun, Majlis Perbandaran, Majlis Daerah, Universiti, Kolej, Jobsmalaysia, Kerajaan, Swasta, GLC, Job Vacancies

Kerja Kosong Majlis Daerah Kuala Pilah - MDKP Terkini

* Senarai Penuh Jawatan Kosong Yang Telah Dikemaskini (KLIK SINI)

Kerja Kosong Majlis Daerah Kuala Pilah - MDKP

Jawatan Kerja Kosong Majlis Daerah Kuala Pilah - MDKP logo www.ohjob.info ogos 2017
Applications are invited to qualified Malaysian citizens to fill the following position: -

1. Pembantu Penilaian W19
2. Pemandu Kenderaan H11

DUE DATE:- 11 AUGUST 2017

Permohonan hendaklah menggunakan Borang Permohonan yang boleh didapati daripada urus setia Majlis Daerah Kuala Pilah pada waktu pejabat dibuka. Borang juga boleh didapati secara proses muat turun daripada laman web rasmi MDKP

Semua permohonan hendaklah disertakan dengan salinan sijil yang diakui sah oleh mereka yang berkelayakan seperti Pegawai Kerajaan Kumpulan A (Pengurusan dan Profesional), Pegawai Kumpulan Sokongan 1, Penghulu, Jaksa Pendamai. Pesuruhjaya Sumpah, Pengerusi JKKK dan setaraf dengannya beserta gambar berukuran passport yang dialamatkan kepada :

YANG DIPERTUA,
MAJLIS DAERAH KUALA PILAH,
72009 KUALA PILAH,
NEGERI SEMBILAN DARUL KHUSUS.

Hanya calon yang layak selepas tapisan sahaja akan dipanggil untuk temu duga dengan setiap keputusan temu duga adalah muktamad. Permohonan yang tidak menerima sebarang jawapan selepas 1 tahun dari tarikh iklan ditutup hendaklah menganggap permohonan tidak berjaya.

CLICK HERE FOR MORE INFORMATION


Terima Kasih Kerana Membaca Dan Menyemak Kerja Kosong Majlis Daerah Kuala Pilah - MDKP Terkini Selamat Memohon Dan Semoga Berjaya Kami Ucapkan, Sila Kongsikan Kepada Semua.

Tag : Jawatan Kosong, Kerajaan, Kerja Kosong, malaysia, Swasta
loading...

Rahsia Temuduga

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan

Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
Iklan Disini www.ohjob.info RM30 Sebulan
↑ Iklan Disini RM30 Sebulan ↑

* Iklan Disini RM10 Sebulan (Klik Sini)


PERINGATAN: Kami/Ohjob tidak bertanggungjawab terhadap komentar/pandangan yang diutarakan melalui laman sosial/weblog ini. Ia pandangan peribadi pemilik akaun dan tidak semestinya menggambarkan pendirian sidang redaksi kami. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri.
Facebook Comment:
0 Komen untuk "Kerja Kosong Majlis Daerah Kuala Pilah - MDKP Terkini"

Back To Top